Referencer

”Jeg oplevede GIM behandlingen meget tryg, bevægende og givende og som en meget nænsom og dyb behandlingsform. Jeg har stadig, nu et år efter, stor glæde af oplevelser fra behandlingen. Det er som om billederne fra min rejse bliver ved med at leve i mig og vise nye tolkningsmuligheder på samme måde som betydningsfulde drømme kan gøre det. Behandlingen hjalp mig til at se nye fremtidsmuligheder og til at forstå sider af min væremåde og tilhørsforhold med både glæde og sorg. Charlotte var med mig og hjalp på formidabel vis med at samle op på alle rejsens elementer”.

Bente Østergaard Callesen, Hårby

”Jeg oplevede behandlingen som en rejse væk fra et sted, hvor jeg ikke havde lyst til at være, men holdt mig selv fast i. Under musikrejsen ’gik jeg selv’ med en god støtte, der fik mig til at turde se nogle ting, som jeg ikke kunne lide at tænke på og ikke kunne slippe. Behandlingen har givet mig redskaber til at håndtere en overvældende skyldfølelse i form af billeder på nethinden, som er mine helt egne og som har en enkel og helt klar betydning for mig. Hos Charlotte fornemmer man hele vejen et fantastisk nærvær og meget kompetente valg af musik. Musikken og de billeder der dukkede op undervejs, kan jeg stadig høre og se.”

Grethe Bay-Smidt, Hjallerup

”Jeg forventede at musikken ville åbne op for de tunge følelser jeg slæbte rundt med. Men det blev en meget større oplevelse end det. Det blev nemlig en rejse, i mig selv, hvor jeg mødte både ukendte sider og kendte. I tiden bagefter har jeg især været taknemmelig for at GIM-sessionen har givet mig redskaber som jeg bruger tit og som giver mig en kæmpe ro og glæde. Charlotte er fantastisk til at åbne og støtte når en følelse bliver svær og samtidig sende én blidt videre så man til sidst når en slutning og kan se forløbet klart. Jeg kan kun anbefale en GIM-session hvis man vil lære mere om sig selv. Det gjorde jeg”.

Mette Møller, Aalborg